top of page

PERMOHONAN

DI  PEJABAT

PASTI  YAKIN

BOLEH

DIPERCAYAI.

Pilih Syarikat Pinjaman Berlesen Yang

Memberi Anda Ketenangan Fikiran.

  • Facebook
Untitled-1 copy.png

Percuma Semak Kelayakan Anda.

document.png

Sediakan

Dokumen Ringkas

Yang Diperlukan.

resume.png

Memohon Di

Pejabat Selepas

Dokumen Lengkap.

Untitled-3.png

Proses Mudah

Dan Cepat.

Untitled-2.png

Diluluskan Dan Tunai Segera. 

Contact

TENTANG KAMI

Sila Pilih Kami Kerana Ini Merupakan Bidang Kami ! 
4.jpg
3.jpg
1.jpg
2.jpg

Syarikat kami adalah syarikat pinjaman berlesen yang diluluskan oleh Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan di bawah akta pemberi pinjaman 1951.

Syarikat kami memberikan penumpuan kepada masalah kewangan anda dan meningkatkan kualiti perkhidmatan kami kepada anda semua! Jika anda memerlukan wang tunai tambahan bagi memenuhi keperluan kewangan di luar jangkaan anda, pakej kewangan kami mudah dan kami sedia membantu anda menyelesaikan masalah kewangan dengan kelulusan cepat dalam tempoh masa 1 JAM. Dengan pelan rancangan yang menarik, pilihan pembayaran balik yang mudah dan kadar faedah yang kompetitif, kami akan pastikan anda memilih kami untuk mendapatkan Pinjaman Peribadi atau Pinjaman Kredibiliti yang anda mohon.

Kadar faedah tidak melebihi: 12% setahun (bercagar), 18% setahun (tidak bercagar).

" TIADA WANG PENDAHULUAN, CAGARAN ATAU PENJAMIN YANG DIKENAKAN ."

Lewatan dalam menerima pinjaman bank? Kami memyediakan pinjaman peribadi dengan proses yang singkat dan kami ikhlas menyelesaikan masalah kewangan anda. 

Kelayakan Permohonan

Kami memerlukan dokumentasi semasa permohonan pinjaman peribadi dijalankan. Jika anda dapat mengemaskan semua dokumentasi yang kami kehendaki, kami boleh meluluskan permohonan anda dengan segera. Kami berupaya menawarkan perkhidmatan kepada anda.

Pinjaman Bernilai Tinggi

Kami menawarkan pinjaman yang direka khas untuk memenuhi keperluan anda seperti Pinjaman Peribadi dan Pinjaman Perniagaan dll dengan skim kelulusan yang cepat.​

Faedah Yang Rendah

Skim kami direka secara terperinci untuk memenuhi keperluan anda dan memadani keadaan kewangan anda dengan kadar faedah yang rendah.​

Secara Temuduga

Anda boleh mengumpulkan semua dokumentasi anda dan mengunjungi premis perniagaan kami untuk permohonan.

Maklumat Dirahsiakan

Syarikat kami jaminan maklumat anda adalah rahsia dan selamat.​

Kelulusan Yang Cepat

Pinjaman anda akan diluluskan dengan cepat jika anda mematuhi syarat-syarat pinjaman kami dan tunai diberikan dengan segera.

 

Pembayaran Balik Yang Fleksibel

Kami akan merekakan satu skim pembayaran yang sesuai untuk anda dan kami pastikan pembayaran tidak akan membebankan anda.

Blacklisted Layak

Anda mungkin diblacklistkan oleh bank-bank tempatan atau syarikat kewangan lain, kami mengutamakan permohonan anda dan mengambil pertimbangan yang serius dengan memberi pinjaman yang sesuai untuk anda. Kami sentiasa memberi skim pinjaman yang tidak membebankan anda dan kami pasti pembayaran anda tidak akan tertunggak.

Pertanyaan Sila Hubungi Kami

E-mel : loanjb2u@gmail.com

bottom of page